VACCINATIEDAGEN 2023

Griepspuitjes zullen we toedienen tijdens 2 vaccinatiedagen : zaterdag 28 oktober en zaterdag 11 november 2023. Het spuitje zelf kan u afhalen bij de apotheek op eenvoudig vertoon van uw identiteitskaart, een voorschrift is niet nodig.

Wenst u nog een covidvaccin dan kan u nog een afspraak maken via het gewone praktijknummer tot 15 oktober 2023. Het vaccin wort gratis ter beschikking gesteld door de overheid, u hoeft niets mee te brengen.


Meer info onder rubriek covid 19 updates /  vaccinaties.

Dr. Ellen  Loccufier blijft als vaste arts vanaf oktober 2023

Beste patiƫnten

Vanaf oktober is mijn opleiding tot huisarts volledig afgerond. Het afgelopen jaar was een aangename en leerrijke ervaring in de praktijk van Dr. Galmart en we hebben samen beslist om onze samenwerking verder te zetten. Vanaf oktober zal ik dus naast haar een vaste arts in de praktijk worden. We zijn beiden erg enthousiast om de praktijk verder uit te bouwen en als een team verder te werken aan de toekomst. In mijn plaats zal er een nieuwe huisarts in opleiding komen.

Bedankt voor jullie vertrouwen en tot op een volgende consultatie!

Dr. Ellen Loccufier

NIEUWE HUISARTS IN OPLEIDING VANAF 1 OKTOBER 2023

Op 1/10/2023 start dokter Emma De Coninck  haar opleiding tot huisarts in onze praktijk. 

We heten haar welkom en wensen haar veel succes.


"Hallo! Ik ben Emma. Na een studie van zes jaar geneeskunde kriebelt het om erin te kunnen vliegen. Samen met Ann en Ellen zal ik het mooie beroep van huisarts kunnen ontdekken. Ik probeer voor jou een vertrouwenspersoon te worden en samen met jou een zo best passende ondersteuning te vinden, zowel op lichamelijk als mentaal vlak. Zelf ben ik een geduldig iemand en draag ik eerlijkheid en vriendelijkheid hoog in het vaandel. In mijn vrije tijd ga ik graag lopen, zoek ik vrienden en familie op, of probeer ik graag iets nieuws uit. Ik kijk er naar uit u te leren kennen! Tot snel, Emma.